Waarom u een Indoor Dog Potty zou moeten overwegen

hondenpot

 Er zijn vele redenen waarom u de aanschaf van een binnenshuis hondenpoepje voor uw huisdier zou willen overwegen. Laten we eens proberen te kijken naar een aantal van de meest voorkomende.

 

 Uw hond is gewoon nog niet zindelijk

 

 Zindelijk maken is niet alleen voor puppies. Laten we dat even rechtzetten. Er zijn veel volwassen honden die hun zindelijkheidstraining binnenshuis nooit volledig onder de knie hebben. Dat is de reden waarom ze nog steeds af en toe ‘ongelukjes’ hebben. Het is om deze reden dat zindelijk maken een essentieel aspect is van huisdierbezit. U kunt nog steeds een binnenhuis-potje gebruiken om uw hond te helpen met zindelijk worden, zodat, als u weg bent en hij moet ‘gaan’, uw huisdier precies weet wat hij moet doen.

 

 Uw huisdier heeft een aandoening die het moeilijk maakt om de drang om te gaan te beheersen

 

 Oudere honden hebben meestal urine- en zelfs darmincontinentie of het onvermogen om de aandrang tot urineren of poepen onder controle te houden. Dit komt niet zozeer doordat ze het niet onder controle willen houden, maar eerder door de problemen die gepaard gaan met het ouder worden, waardoor het zenuwstelsel in het algemeen minder goed functioneert.

 Senior honden zijn echter niet de enigen die er last van hebben. Zelfs verder gezonde honden kunnen nog steeds problemen met incontinentie hebben. Honden hebben de neiging de controle over hun uitscheidingsprocessen te verliezen als gevolg van een probleem in hun neuromusculaire systeem. Dit kan veroorzaakt worden door ziekten, verwondingen en zelfs stress. Een binnenpotje zorgt er in ieder geval voor dat uw hond sneller en gemakkelijker toegang heeft tot zijn “uitwerpselen”.

 

 Uw hond is echt bang om naar buiten te gaan

 

 Er zijn honden die simpelweg weigeren naar buiten te gaan vanwege een angst of fobie. Er zijn bijvoorbeeld niet veel honden die houden van de dreun van onweer of zelfs van het geknal van geweerschoten of vuurwerk. Er zijn ook honden die niet echt van regen houden. In deze gevallen kunnen honden hun “driften” nog onder controle houden. Helaas willen ze gewoon niet naar buiten vanwege deze fobie-triggerende gebeurtenissen.

 Nu moet u uw huisdier echt helpen elimineren. En één van de beste manieren om dat te doen is door ze te trainen om het binnenpotje te gebruiken wanneer het weer of een andere angstige omstandigheid buiten niet echt meewerkt.

 

 U woont in een huis met zeer beperkte toegang tot een tuin

 

 Appartementbewoners hebben meestal niet de luxe van een gazon of zelfs een achtertuin waar hun honden kunnen gaan om zichzelf te ontlasten. Deze huisdieren kunnen alleen vertrouwen op de wandelingen die hun baasjes af en toe na het werk, ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat maken. Stelt u zich eens voor dat u urenlang moet wachten met plassen en poepen omdat u geen toilet heeft. Voor de hond is dat niet echt een probleem, want er is altijd nog de bank, het bed, het tapijt of de vloer. U wilt dit natuurlijk niet. Daarom wilt u misschien echt een binnenpotje voor uw hond.

 

 U heeft geen tijd om ze uit te laten vanwege een druk werkschema

 

 We hebben dit hierboven al vermeld. Meestal hebben baasjes het zo druk met hun werk dat ze zelfs extra uren werken. Als uw hond er al aan gewend is om om 7 of 8 uur ‘s avonds uitgelaten te worden om te poepen en te plassen, terwijl u nog op kantoor bent voor een belangrijke vergadering of project, stelt u zich dan eens voor hoe moeilijk het is om de drang op te houden. Als dit zo doorgaat over een lange periode van tijd uw huisdier zal ontwikkelen een aantal echte ernstige problemen binnenkort.

 

 De hond woont bij een ouder met fysieke beperkingen

 

 Er zijn honden die gezelschap bieden aan oudere mensen en aan mensen met beperkingen in hun fysieke mobiliteit. Zij kunnen het zich gewoonweg niet veroorloven om het huis in en uit te gaan om hun huisdieren buiten te laten poepen of urineren. In dergelijke gevallen is een binnenhondenpotje een zeer handige oplossing.

 

 Soorten binnenhonden-potten

 Momenteel zijn er 5 verschillende soorten hondenpoeppotten voor binnen. Deze zijn als volgt:

 

 Traditionele kattenbak

 

 Als u bekend bent met een kattenbak, is een hondenbak in wezen hetzelfde. U heeft een bak nodig met wanden die hoog genoeg zijn om te voorkomen dat het strooiselsubstraat dat erin komt te liggen, wordt verstrooid. De meesten raden aan om gerecyclede papierkorrels te gebruiken als strooisel.

 

 Honden plasmatten

 

 Dit zijn niets meer dan grote vellen stof of zelfs papier of een combinatie van beide, die u in een ondiepe, maar voldoende grote doos kunt plaatsen, waar uw huisdier in kan plassen en/of poepen. Deze worden vaak gebruikt bij het zindelijk maken. Het grote probleem is natuurlijk dat het de volgende keer dat uw hond in zijn ‘toilet’ gaat, een smeerboel kan zijn voor uw hond.

 

 Plastic roosters

 

 Dit is een effectieve oplossing voor de tekortkomingen van hondenpoepkussens, omdat het een verhoogd platform biedt waarop honden kunnen staan, zodat hun poten droog blijven, terwijl de urine door de grote gaten van het rooster wordt afgevoerd. Het rooster dient ook als scherm, zodat u de poep van uw hond gemakkelijk kunt opscheppen omdat die gescheiden is van de urine van uw hond.

 

 Echt gras

 

 Een van de voordelen van echt gras is dat honden er dol op zijn, omdat het lijkt op het materiaal waarop ze buiten poepen en urineren. Het heeft ook natuurlijke geurneutraliserende eigenschappen. Het nadeel is natuurlijk dat het vaak duur is, omdat je het niet opnieuw kunt gebruiken. Aan de andere kant hoeft u ze niet schoon te maken, want ze gaan na het uitdrogen van het gras rechtstreeks in de vuilnisbak.

 

 Synthetisch gras

 

 Het nadeel van echt gras is de sterkte van synthetisch gras. Ze zijn goedkoper en hebben ook uitstekende geurneutraliserende eigenschappen. Helaas moet je wel wat tijd besteden aan het opruimen ervan. Bovendien zullen de meeste honden getraind moeten worden om kunstgras te accepteren, want hoewel het op echt gras lijkt, voelt het gewoon niet hetzelfde aan.

 Het voordeel van Gras Indoor Hondenpoep Toilet

 Gebaseerd op wat we tot nu toe hebben gepresenteerd, zijn gras binnen hondenpoepjes te verkiezen boven elk ander type hondenpoepje, vooral als het gaat om zindelijkheidstraining. Het biedt een groot aantal voordelen ten opzichte van de andere soorten, zoals de volgende.

 

 Het biedt een natuurlijke omgeving waar honden meer vertrouwd mee zijn. Aangezien dit bijna hetzelfde materiaal is als waar ze buiten hun behoefte op doen, is het voor hen supergemakkelijk om de graspot te accepteren als een natuurlijke uitbreiding van hun buitentoilet.

 Het is bekend dat natuurlijk gras fytochemicaliën bevat die kunnen helpen bij het neutraliseren van geurveroorzakende ziektekiemen. Hierdoor is het niet meer nodig om het hondenpoepje te besproeien met kunstmatige geurverdrijvers.

 Gras binnen hondenpoepjes zijn ook comfortabeler voor uw huisdier. Plastic of synthetisch gras is meestal stugger dat ze daadwerkelijk pijn kunnen doen aan de poten van uw huisdier. Natuurgras daarentegen voelt zachter en donsachtiger aan.

 Ze zijn volledig wegwerpbaar, zodat u ze niet hoeft schoon te maken.

 Zo heeft u een milieuvriendelijkere oplossing voor de uitwerpselen van uw hond. Het kan ook bijdragen aan de schoonheid van uw interieur.

 

 Het belang van een goed hondenpoepsysteem binnenshuis

 Ongeacht het type binnenhondenpoeppot dat u kiest, is het zeer belangrijk om goed te zindelijk te zijn. Denk eraan dat zowel hondenurine als hondenpoep micro-organismen bevatten die een heleboel gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken, niet alleen bij u, maar ook bij andere huisdieren in uw huishouden. Door de hondenbak zo schoon en hygiënisch mogelijk te houden, kunt u de overdracht van ziekteverwekkende kiemen voorkomen. Volg altijd de aanbevelingen van de fabrikant over hoe u hun producten goed schoonmaakt, vooral de niet-natuurlijke soorten gras.

 

 Tips om uw hond te leren een hondenpotje binnenshuis te gebruiken

 Het juiste hondenpoepje voor binnen aanschaffen is één ding. Uw hond leren het te gebruiken is iets anders. Hier zijn enkele tips over hoe u succesvoller kunt zijn in het zindelijk maken van uw hond.

 

 Begin er altijd vroeg mee

 

 Als u een puppy heeft, zorg er dan voor dat u ze traint terwijl ze nog jong zijn. Dat gezegd hebbende, als u een nieuwe hond uit het asiel haalt, maak zindelijk worden dan altijd een van uw topprioriteiten, inclusief een snelle kennismaking met zijn nieuwe hondenpotje binnenshuis.

 

 Leer de eliminatie patronen van uw hond

 

 Honden willen meestal 30 tot 60 minuten na de maaltijd hun behoefte doen. Puppy’s daarentegen hebben een veel sneller ontlastingspatroon, meestal tussen 5 en 30 minuten na een maaltijd. Let dus op het patroon van uw hond, zodat u hem naar zijn binnenhuis-potje kunt leiden.

 

 Stel routines in en zorg ervoor dat u consistent bent met wat u in eerste instantie hebt vastgesteld

 

 Als u uw hond traint om ‘s morgens om 6 of 7 uur zijn behoefte te doen, dan is het noodzakelijk dat u dit dagelijks doet. Als u de avond afsluit met een late avondwandeling voor een last-minute kans om te ‘gaan’ vlak voor het slapen gaan, zorg er dan voor dat u dit elke avond doet.

 

 Let op je energie, vooral je angsten

 

 Ziet u, als u zich op uw gemak voelt bij het zindelijk maken van uw hond, zal het voor hem gemakkelijker zijn om routines aan te leren. Jaag ze niet op en straf ze niet als ze niet poepen of plassen als u naar buiten gaat. Het gaat erom dat ze gewend raken aan de routine.

 

 Denk altijd aan positieve bekrachtiging

 

 Elke keer dat uw hond in staat is om te ‘gaan’ zoals verwacht, prijs hem dan. Geef hem een goede knuffel of erken gewoon zijn gedrag. Het zal veel voor uw hond betekenen.

 Een hondenpoepje voor binnenshuis is een geweldig hulpmiddel om te voorzien in de behoefte van uw huisdier om zich te ontlasten, vooral wanneer er omstandigheden zijn waardoor ze hun behoefte niet buiten kunnen doen. Met deze hondenpoeppotjes voor binnen bent u nu een stap dichter bij het in huis halen van een binnentoilet speciaal voor uw hond.

Leave a Reply

Your email address will not be published.