Factoren om te overwegen voordat u een hondenpoep afvalemmer koopt

Honden afval emmer
Wanneer u een hondenpoep afvalsysteem koopt, zijn er bepaalde kenmerken die u in gedachten moet houden.

Gemak

Hondenpoepverwijderingssystemen moeten dicht bij de plaats zijn waar u ze nodig heeft. U moet niet ver hoeven lopen om van de poep af te komen. Als u een systeem in een openbare ruimte voorziet, is het zinvol om er meerdere te hebben. U zult ook een passende bewegwijzering nodig hebben om ervoor te zorgen dat het wordt gebruikt.

Gebruiksgemak

Systemen die gemakkelijk te gebruiken zijn, zullen vaker gebruikt worden! Kenmerken zoals met de voet bediende deksels op compostsystemen en karabijnhaken op mee te nemen bussen zijn zeer nuttige kenmerken om op te letten.

Hygiëne

Het is belangrijk dat alles wat rond hondenpoep wordt gebruikt gemakkelijk schoon te maken is. Het moet glad en niet-absorberend zijn, zodat het na gebruik grondig kan worden gewassen.

Geur voorkomen

Een van de meest onaangename dingen aan hondenpoep is de geur! Zelfs de meest liefdevolle hondeneigenaren vinden het weerzinwekkend. Veel hondenpoepverwijderingssystemen hebben voorzieningen die de geurtjes opvangen. Andere hebben actieve koolfilters om ze te verwijderen.

Methode van verwijdering

Sommige systemen zijn net minicomposters en breken het afval actief af. Andere lozen het rechtstreeks in het riool. Misschien hebt u liever een systeem dat het afval gewoon opslaat tot het met het huisvuil wordt weggegooid. Welk systeem voor u het meest geschikt is, hangt af van het type huis waarin u woont, uw tuin en de omgeving waarin u woont.

Grootte

U hebt een afvalsysteem nodig dat groot genoeg is voor de hoeveelheid hondenpoep die uw hondjes produceren. De grootte van uw honden is ook belangrijk, want grotere honden produceren meer poep! De capaciteit van het afvalsysteem wordt vaak in de beschrijving aangegeven in termen van volume of het aantal honden (van verschillende grootte) waarvoor het geschikt is.
Misschien vindt u dit ook leuk: Poepscheppers en hondenpoepzakjes

Hoe werken afvalverwijderingssystemen voor huisdieren?

Een afvalsysteem voor huisdieren werkt als een kleine septic tank. Ze gebruiken bacteriën en enzymen om de poep af te breken – en te veranderen in een onschadelijke substantie. Deze wordt vervolgens in de bodem geloosd waar natuurlijke microben het verder afbreken. Er is geen schade aan de vegetatie en geen risico voor de gezondheid, zolang de capaciteit niet wordt overschreden.
Soorten hondenpoep-afvoersystemen
Afvoersystemen zijn er in verschillende vormen. De belangrijkste typen worden hier geschetst.

Vuilnisbaksysteem: Dit is in feite een container die het afval opslaat totdat u het kunt weggooien. Er zijn versies die in uw tuin passen, in uw auto of die u met u meeneemt.
Rioolafvoersystemen: Met deze systemen kunt u afval rechtstreeks in het riool deponeren waar het samen met menselijk afval zal worden behandeld. Het gaat om een trechtervormig hulpstuk dat op uw rioolafvoer past nadat u het deksel hebt verwijderd.
Composteerbak voor dierlijk afval: Dit zijn afvalsystemen die werken als een miniatuur septische tank. Ze bevatten bacteriële en enzymatische culturen (vergisters) die het afval actief afbreken en het vervolgens in de bodem laten terechtkomen waar het verder wordt afgebroken door natuurlijke microben.

Hoe afval van huisdieren op de juiste manier verwijderen

Een hondenpoepsysteem maakt deel uit van een methode om op verantwoorde wijze hondenpoep op te ruimen.
Dit begint met het oprapen van de poep op de plaats waar uw hond het heeft gedeponeerd. U moet uw hond goed in de gaten houden als u op een openbare plaats bent om te zien wanneer hij gepoept heeft. Als u op stap bent, moet u de poep opvangen in een plastic zakje. Probeer zakjes te kiezen die biologisch afbreekbaar zijn, zodat ze het milieu niet belasten.
De beste methode is dan om het zakje naar huis te vervoeren en weg te gooien. U kunt een autodrager gebruiken of een container die u bij u draagt. Beide moeten voorkomen dat er onaangename geuren vrijkomen.
Eenmaal thuis kunt u de poep het beste weggooien in een afvoersysteem dat werkt al

Leave a Reply

Your email address will not be published.